Lapostető Szigetelés Árak

Miért fontos, hogy megfelelő lapostető szigetelő
szakembert válasszon?

Tisztában vagyunk vele, hogy az ár mindig fontos tényező bármilyen szolgáltatást is vegyünk igénybe. Otthonának kialakításán azonban nem érdemes spórolnia, a lapostető szigetelés ára nem lehet az elsődleges szempont, amikor szakembert választ. Sajnos remek példa az ismert „olcsó húsnak híg a leve” közmondásunkra, amikor valaki a lapostető szigetelésének árán akar spórolni, és így tájékozatlan „szakembert” választ. Ha a lapostető szigetelőanyagok nem megfelelőek, vagy nem hozzáértő személy végzi a munkát, akkor számítson arra, hogy az évek során bőven ráfizet a pontatlan munkára. Nem csak a beázás miatt kell majd aggódnia, de magas hűtő/fűtő költségekkel is számolhat az elégtelen szigetelésnek köszönhetően.

Ha az elrontott munka miatt régi lapostető szigetelés árak után néz, látni fogja, hogy az újra szigetelést sok cég akár háromszoros áron végzi el. Érdemes tehát előre gondolkodni és már az elején elkerülni az újra szigetelés szükségességét.

Ha a fentiektől meg szeretné kímélni magát
és valóban hozzáértő, precíz és pontos szakemberre bízná
lapostető szigetelését, akkor jó helyen jár!

Miért minket válasszon?

Abban hiszünk, hogy a minőségi munka a legjobb referencia, így kiemelt figyelmet fordítunk a precíz lapostető szigetelésre. Közel 50 év tapasztalattal a hátunk mögött számos elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak, akik szívből ajánlanak minket. Számunkra ez a legnagyobb öröm: tudjuk, hogy hozzájárultunk a gondtalan otthon töltött időhöz.

A legújabb lapostető szigetelési technológiák, eljárások folyamatos követése és alkalmazására kiemelkedően fontos számunkra. Kizárólag modifikált, poliészter hordozó rétegű, fény-, és UV védelemmel ellátott bitumenes lemezzel dolgozunk, amely megfelel a legmodernebb szabványoknak. A lapostető szigetelőanyagokra is nagy figyelmet fordítunk, a magas minőségű Mineral APP, és a Minerál SBS termékcsaláddal dolgozunk.

Anyagminőségtől, illetve annak rétegszámától függően 10-12 év garanciát vállalunk az általunk készített lapostető szigetelési munkálatokra!

Mivel minden épület egyedi adottságokkal rendelkezik, illetve az alapanyagok is befolyásolják a költségeket, ezért minden esetben a készítés időpontjában érvényes egyedi lapostető szigetelés árat, árajánlatot készítünk.

Tájékoztató jelleggel a lapostető szigetelés négyzetméter áraink a következők:

2.500,- Ft/m2 + ÁFA – tól.

Kérjük töltse ki ingyenes árajánlat kérő űrlapunkat, mi pedig 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Dolgozzon velünk!

Tapasztalat

Tető szigetelése

Visszatérő Ügyfél

Call Now Button